På atv'n!

mandag 7. oktober 2013

En helg på Nerskogen og 5 cacher

Lørdag pakket vi bilen og satte kursen for Nerskogen i Rennebu, på veien hadde vi planlagt å ta noen cacher selvfølgelig! Først ute var Grana Bru og siden vi har funnet slike før var den lett match. Vel opp ved Granasjøen var nettopp Granasjøen neste stopp. Junior2 fikk telefonen og forsvant bortgjennom så lynget skvatt og før jeg fikk sukk for meg sto hun med cachen i hånda.

Signering av logg ved Grana Bru.


Omsider ankom vi hytta og etter noen minutter kom vertskapet også. Etter litt mat og oppfyring i hytta dro noen av oss på tur innover langs elva Minnilla på en aldeles nydelig sti.


En gammel grensestein? 


Vi krysset elva over en hengebro og det var flere som var ute på tur.


En utedo, en utedo, det er et sted med plass til to...
Nå var det neppe plass til to på denne, men den var sjarmerende så det holdt!


Her parkerte vi og like ved var det en cache, Minnilla og siden vertskapet hadde funnet denne tidligere fikk jeg litt hjelp, men jeg så hvor den var før de sa det da, den var lett gjemt.


Lørdag kveld gikk med til å se "Skal vi danse" på TV2 og spise godis. På søndag gikk noen av oss tur til en varde på en høyde ovenfor hytta.

Vakker utsikt på vei opp!


Vel oppe! Vinden rusket godt i håret!


Tilbake på hytta slengte Lille Gubben i vei et par piler... Kvalmt.


Vi kjørte en liten tur senere på dagen og da måtte cachen Nerskogen gi tapt. Etterpå gikk turen et godt stykke lenger innover langs Minnilla til helgens siste cache, Minilla (litt forvirrende med to cacher med samme navn, mangler bare en n i denne) og til en kjempetøff heisanretning over elva!


Man drar seg selv over ved hjelp av et tykt tau og selve heisen henger solid forankret i en tykk wire.

Etter denne turen dro vi tilbake til hytta, pakket sakene våre og kjørte hjem igjen. Takk for en trivelig tur på Nerskogen, vi håper det ikke blir flere år til neste gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar