På atv'n!

lørdag 5. november 2016

Leverpostei 2016

Vi begynte i går, kvernet lever, renskårede nakkekoteletter av svin og løk. Blandet så i mel, to egg, en liter melk, allehånde, nellik, havsalt og pepper. Sånn ser det ut når det surrer rundt i kjøkkenmaskina:


Det sto vel og surret på lav fart i 10 min og da så det sånn ut etterpå:


Farsen ble så likt fordelt i to brødformer:


Og inn i stekeovnen, i vannbad på 175 grader i halvannen time. Etter en times tid fylte vi på med litt mer vann:


Ferdig! Nydelig skorpe og vidunderlig lukt:


Nærbilde av godsakene:


Dagens frokost (det var to skiver til med leverpostei....), hjemmebakt brød med bremykt, hjemmelaget leverpostei og hjemmelaget bringebærsyltetøy:


Lille Gubben baker nemlig brød selv også og denne føringen her ble ekstremt godt synes jeg! Så her er det hjemmelaget frokost! Smakte himmelsk og så utrolig mye bedre enn det du får i butikken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar